Struggling with gnome 2.18.3

Georgina Joyce gena-j at bulldoghome.com
Fri Aug 24 14:26:41 PDT 2007


Hi

I don't understand what is going on here but I can't get my gnome installation running and I could really could do with some help in sorting it out:


tail -n 26 /var/log/gdm/:0.log

X Window System Version 7.2.0
Release Date: 22 January 2007
X Protocol Version 11, Revision 0, Release 7.2
Build Operating System: Linux 2.6.21.5 i686
Current Operating System: Linux orchid 2.6.21.5 #13 PREEMPT Sat Aug 18 09:30:43
BST 2007 i686
Build Date: 15 August 2007
        Before reporting problems, check http://wiki.x.org
        to make sure that you have the latest version.
Module Loader present
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
        (++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
        (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Fri Aug 24 22:07:39 2007
(==) Using config file: "/etc/X11/xorg.conf"
Fulfilled via DRI at 20486400
Freed 20486400 (pool 2)

End: :0.log (GDM)

sys.log
Aug 24 22:07:07 orchid gconfd (root-1797): starting (version 2.18.0.1), pid 1797 user 'root'
Aug 24 22:07:07 orchid gconfd (root-1797): Resolved address "xml:readonly:/etc/gnome/2.18.3/gconf/gconf.xml.mandatory" to a read-only configuration source at position 0
Aug 24 22:07:07 orchid gconfd (root-1797): Resolved address "xml:readwrite:/root/.gconf" to a writable configuration source at position 1
Aug 24 22:07:07 orchid gconfd (root-1797): Resolved address "xml:readonly:/etc/gnome/2.18.3/gconf/gconf.xml.defaults" to a read-only configuration source at position 2
Aug 24 22:07:37 orchid gconfd (root-1797): GConf server is not in use, shutting
down.
Aug 24 22:07:37 orchid gconfd (root-1797): Exiting
Aug 24 22:07:38 orchid gdm[1542]: Error reinitilizing server
Aug 24 22:07:39 orchid kernel: agpgart: Found an AGP 3.5 compliant device at 0000:00:00.0.
Aug 24 22:07:39 orchid kernel: agpgart: Device is in legacy mode, falling back to 2.x
Aug 24 22:07:39 orchid kernel: agpgart: Putting AGP V2 device at 0000:00:00.0 into 4x mode
Aug 24 22:07:39 orchid kernel: agpgart: Putting AGP V2 device at 0000:01:00.0 into 4x mode

End: sys.log

It doesn't look right but it doesn't help me.  What is the solution to get gnome up and running?

Thanks

Gena

Amateur Call: M 0 E B P

VOIP / IM: gena1959uk





More information about the blfs-support mailing list