[Bug 908] LFS Testing doesn't render properly on MSIE

bugzilla at linuxfromscratch.org bugzilla at linuxfromscratch.org
Tue Sep 28 10:42:35 PDT 2004


http://bugs.linuxfromscratch.org/show_bug.cgi?id=908

manuel at linuxfromscratch.org changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |ASSIGNED



------- Additional Comments From manuel at linuxfromscratch.org  2004-09-28 11:42 -------
 Trying to confirm the possible cause reported by Matthew. There was two recent related changes: the addition of the XML declaration and the Content-Type application/xhtml+xml one.  This page has both changes, must have the reported issues (please, comfirm):  http://www.linuxfromscratch.org/~manuel/lfs-book/chapter05/m4.html  This page has the XML declaration but text/html Content-type:  http://www.linuxfromscratch.org/~manuel/chapter05/perl.html  This one has no XML declaration but application/xhtml+xml Content-Type:  http://www.linuxfromscratch.org/~manuel/chapter05/sed.html  And this one has no XML declaration and text/html Content-Type:  http://www.linuxfromscratch.org/~manuel/chapter05/tar.html  Please, report if some of that pages has a good look in IE.   



------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.
You are the QA contact for the bug, or are watching the QA contact.



More information about the lfs-book mailing list