[LFS Trac] #2685: Does udev populate /dev correctly?

LFS Trac trac at linuxfromscratch.org
Sat Jun 19 11:10:13 PDT 2010


#2685: Does udev populate /dev correctly?
-----------------------------------------+----------------------------------
 Reporter:  bdubbs@…                     |       Owner:  lfs-book@…                   
     Type:  defect                       |      Status:  new                          
 Priority:  normal                       |   Milestone:  6.7                          
Component:  Bootscripts                  |     Version:  SVN                          
 Severity:  normal                       |    Keywords:                               
-----------------------------------------+----------------------------------

Comment(by matthew@…):

 I see the same behaviour as hohoxu_hao115; udev-156 correctly copies the
 contents of /lib/udev/devices for me, rather than requiring the bootscript
 to do it.  Not sure what's going wrong for you, Andy, but I can't
 reproduce here.  Could you confirm that your /lib/udev/devices contains
 the following please?

 {{{
 root:/# ls -l /lib/udev/devices/
 total 8
 crw-rw-rw- 1 root root 1, 3 May 29 10:18 null
 drwxr-xr-x 2 root root 4096 May 29 10:18 pts
 drwxr-xr-x 2 root root 4096 May 29 10:18 shm
 }}}

-- 
Ticket URL: <http://wiki.linuxfromscratch.org/lfs/ticket/2685#comment:3>
LFS Trac <http://wiki.linuxfromscratch.org/lfs/>
Linux From Scratch: Your Distro, Your Rules.



More information about the lfs-book mailing list