trouble with util-linux

Mike White jmwhite at mail.hot1.net
Fri Aug 4 09:17:47 PDT 2000


This is how I modified the MCONFIG file:
 OPT=		-pipe -O3 -mcpu=586 -march=i586
-fomit-frame-pointer else 
  ifeq "$(CPU)" "arm"
    OPT=	-pipe -O3 -mcpu=i586 -march=i586 -fsigned-char
-fomit-frame-pointer   else
    OPT=	-O3 -mcpu=i586 -march=i586 -fomit-frame-pointer

While installing util-linux I got the following errors.

cannot find any C preprocessor (cpp)
rpcgen: C preprocessor failed with exit code 1
Your rpcgen output does not compile

[root at localhost util-linux-2.10m]# make
make[1]: Entering directory `/usr/src/util-linux-2.10m/po'
make[1]: Nothing to be done for `all'.
make[1]: Leaving directory `/usr/src/util-linux-2.10m/po'
make[1]: Entering directory `/usr/src/util-linux-2.10m/lib'
cc -c -I../lib -pipe -O3 -mcpu=586 -march=i586 -fomit-frame-pointer err.c -o err.o
cc1: bad value (586) for -mcpu= switch
make[1]: *** [err.o] Error 1
make[1]: Leaving directory `/usr/src/util-linux-2.10m/lib'
make: *** [all] Error 1

I tried the archives, but found no reference to my problem.  I'm using LFS
2.3.5b on an AMD K6 2 500mghz with 128 mb ram.  My base system is Mandrake 7.0.
 Any help will be appreciated.

Mike White
--
Mail archive: http://www.pcrdallas.com/mail-archives/lfs-discuss
IRC access: server: irc.linuxfromscratch.org port: 6667 channel: #LFS
Unsubscribe: email lfs-discuss-request at linuxfromscratch.org and put
"unsubscribe" (without the quotation marks) in the body of the message
(no subject is required)



More information about the lfs-dev mailing list